Catalunya Ràdio transmetrà el quart partit del Barça de quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet

La transmissió del Reial Madrid - Regal FC Barcelona començarà a tres quarts de set del vespre.

Catalunya Ràdio transmetrà aquest dijous, 1 d'abril, el quart partit de quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet, entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Serà a partir de tres quarts de set del vespre des del Palau d'Esports de Vistalegre, a Madrid.

Ernest Macià farà la narració del partit i Xevi Soler, les entrevistes i comentaris a peu de pista. L'exjugador de la Penya, del Barça i del Club Bàsquet Girona Rafel Jofresa farà els comentaris tècnics. La transmissió del Reial Madrid - Regal FC Barcelona començarà a tres quarts de set del vespre i s'allargarà fins a les nou del vespre.

El Regal Barça està a només una victòria de París i si guanya aquest enfrontament, es classificarà per a la Final a Quatre. Si perden s'haurà de jugar el cinquè partit al Palau Blaugrana el 7 d'abril. Un partit que, si es juga, Catalunya Ràdio també transmetrà.

D'aquesta manera, Catalunya Ràdio oferirà tots els partits del play-off de quarts de final i si el Barça es classifica per a la Final Four de París, també els transmetrà en directe des del Palais Omnisports de Paris-Bercy.


www.catradio.cat

Anar al contingut