Arthur Schoonderwoerd
Arthur Schoonderwoerd

Catalunya Música transmetrà dimarts el concert d'Arthur Schoonderwoerd i l'Ensemble Cristofori de la temporada de Música Antiga de L'Auditori

Dimarts 1 de desembre, a les 20.30 h

El dimarts 1 de desembre, a les 20.30 h, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori per transmetre el concert d'Arthur Schoonderwoerd i l'Ensemble Cristofori, que interpretaran una selecció dels primers concerts per a pianoforte de Wolfgang Amadeus Mozart. Aquesta vetllada forma part del cicle de Música Antiga de L'Auditori 2015-2016 com de la temporada Euroradio de la UER i també serà emès per la Ràdio Finlandesa, la Ràdio Nacional Txeca, Radio Clásica de RNE, la Ràdio Romanesa, la Ràdio Nacional Búlgara, la Ràdio Alemanya de Saarland, la Ràdio de Letònia, la Ràdio de Lituània, la Ràdio Cultura alemanya i la Ràdio Nacional Croata. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.

La sonoritat dels concerts per a pianoforte de Mozart pren una nova dimensió quan s'interpreten amb l'instrument per al qual van ser creats. El pianofortista holandès Arthur Schoonderwoerd, amb el seu Ensemble Cristofori, oferirà una nova visió del classicisme a través de la transparència de les seves interpretacions. Schoonderwerd amb el seu conjunt ha rebut grans elogis per la seva gravació de la integral dels concerts per a piano de Beethoven i actualment està treballant en la gravació de la integral dels concerts de Mozart per al segell Accent. Durant la seva actuació a L'Auditori del dimarts 1 de desembre interpretarà  els concerts KV 175, KV 246 i KV 238.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut