Monestir de Pedralbes
Monestir de Pedralbes

Catalunya Música oferirà demà divendres en directe el concert d'Andrew Lawrence-King del cicle "El So Original"

El divendres 22 de maig, a les vuit del vespre.

El divendres 22 de maig, a les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Monestir de Pedralbes per transmetre el concert d'Andrew Lawrence-King, arpa i arpa doble, titulat "His Majesty's Harper 1500-1738". Interpretarà obres de Henry Purcell, John Dowland, Giovan Tomaso i Luigi Rossi. És un concert de la Fundació Centre Internacional de Música Antiga (CIMA) que pertany al cicle El So Original i que està emmarcat dins de la temporada de Música Antiga de L'Auditori. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.

El virtuós de l'arpa barroca Andrew Lawrence-King és un dels intèrprets de música antiga de més prestigi, que combina la seva carrera com a solista amb la direcció de diverses formacions musicals i de produccions musicals diverses (oratoris, òperes...).

En el concert del 22 de maig al Monestir de Pedralbes, l'arpista anglès oferirà un recorregut musical de danses i cançons cortesanes per a arpa de compositors italians i anglesos dels segles XVI a XVIII, entre els quals hi ha Henry Purcell, John Dowland, Giovan Tomaso i Luigi Rossi.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

Anar al contingut