Catalunya Música ofereix el concert inaugural del 22è Festival de Música de Rheingau

L'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Hessen, dirigida per Paavo Järvi, interpretarà el moviment simfònic Totenfeier i la Simfonia n. 9 en re major, de Gustav Mahler

Catalunya Música transmet, aquest dissabte 27 de juny, a les vuit del vespre, des de l'abadia d'Eberbach, el concert inaugural del 22è Festival de Música de Rheingau, regió alemanya situada a uns 50 quilòmetres de Frankfurt. L'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Hessen, dirigida per Paavo Järvi, interpretarà el moviment simfònic Totenfeier i la Simfonia n. 9 en re major, de Gustav Mahler. Els comentaris del concert aniran a càrrec d'Alfred Celaya. Aquesta transmissió és possible gràcies a la participació de Catalunya Música als programes d'intercanvi de la UER, la Unió Europea de Radiodifusió.

Durant un mes, a partir del dissabte 27 de juny i fins al 29 d'agost, tota la regió que comprèn Frankfurt, Wiesbaden, Rüdesheim i Lorch es transformarà en un escenari musical de qualitat internacional. Hi haurà més de 140 concerts amb la participació d'artistes de fama mundial que contribuiran a fer ambient per al festival. Els concerts es faran en 38 escenaris diferents, repartits a banda i banda del Rin. El Festival de Música de Rheingau és un dels esdeveniments musicals capdavanters d'Europa i és el festival europeu més important sustentat, de manera gairebé exclusiva, amb finançament privat.
Anar al contingut