Catalunya Informació
Catalunya Informació

Catalunya Informació ha començat l'emissió de "2016 amb nom propi. Un any de girs inesperats", el repàs dels fets més destacats de l'any que acaba

Els continguts s'emeten en un format de petits reportatges de cinc minuts, i resumeixen les notícies més destacades de l'any en informació general i també esportiva.

La informació general

De Carles Puigdemont, president per un pas al costat in extremis, a l'arribada al poder de Donald Trump. El 2016 ha estat un any de sorpreses, de situacions que alguns no s'haurien plantejat mai. El Brexit, personificat en la figura de David Cameron, el "no" a l'acord de pau a la Colòmbia de Juan Manuel Santos o el Nobel de Literatura a Bob Dylan deixen claríssim el pes dels noms propis.

Noms de personatges coneguts, per descomptat, però també de ciutadans que s'han convertit en protagonistes involuntaris d'aquest resum de l'any per la gestió de la crisi dels refugiats, la inacabable guerra de Síria o la pobresa energètica.

Els microespais els han elaborat Àlex Bosch i Sergi Roca, i el suport tècnic de Sergi Cutillas.

Els esports

El 2016 és un any marcat per la mort de Johan Cruyff. L'any en què s'han celebrat les medalles d'or dels catalans als Jocs de Rio. L'any en què el Barça de Luis Enrique s'ha endut el doblet: Lliga i copa o l'any en què el projecte de Chen Yansheng, a l'Espanyol, comença a ser una realitat. L'any en què Marc Màrquez ha tornat a guanyar, per tercer cop, el Mundial de MotoGP. Un 2016 en què s'ha vist la Undécima del Reial Madrid o com Nico Rosberg guanyava el Mundial de F1 i anunciava la seva retirada quatre dies després. L'any de les 100 victòries a la Lliga del Barça d'handbol. L'any de Phelps, Bolt, Ledecky, Xavi Pascual, Mohamed Ali, Andy Murray, Kílian Jornet, però també del Purito Rodríguez, de l'ascens frustrat del Girona de futbol o de Cristiano Ronaldo i la seva Eurocopa. 2016. 365 dies d'emocions, resumits en breus espais. És un resum fet per Oriol Rodríguez.

El resum complet és un especial de 5 hores de durada que Catalunya Informació emetrà el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve i el dia 1 de gener. 

 

Catradio.cat/informatius

Catradio.cat/catinfo

Twitter.com/catinformacio

 

Anar al contingut