"Catalunya Experience" s'acomiada amb un recull dels millors moments

Demà, a les 22.40, TV3 emetrà una recopilació del bo i millor dels nou capítols de la sèrie documental de gran format "Catalunya Experience", dirigida per Xavier Brichs i presentada per Ivana Miño. L'equip del programa recordarà bons moments que ha viscut amb tots els protagonistes, vinguts de diversos punts del planeta per conèixer Catalunya.

A continuació, demà TV3 recuperarà el programa que resumeix la primera temporada de "Catalunya Experience".

En el desè capítol, "Catalunya Experience" regalarà als espectadors les millors experiències dels nou programes que s'han emès. A través dels records de l'amfitriona, Ivana Miño, aniran apareixent els convidats que han acceptat la invitació de conèixer Catalunya. Els Estats Units, Sud-àfrica, Singapur, el Regne Unit, l'Argentina, França, el Canadà i Grècia són els punts d'origen dels viatgers que s'han deixat sorprendre per l'equip del programa, dirigit per Xavier Brichs.

Moments de descoberta, d'emoció, de disbauxa i de tranquil·litat s'han anat combinant amb els protagonistes de cada viatge: el matrimoni de jubilats nord-americans Mary Jean i Kelly, l'instagramer sud-africà Gareth Pon, els germans britànics Green, els viatgers argentins Jota i Daniela, la presentadora culinària Angela May, l'escriptora de guies turístiques Alexis Averbuck, els dissenyadors francesos Yannick Bauer i Catherine Cordasco, l'actor de Hollywood Robert Englund i l'exatleta paralímpic Rick Hansen.

Tots plegats han compartit experiències com fer una passejada històrica per les Terres de l'Ebre, trepitjar la neu de la Cerdanya, visitar la cuina dels germans Roca, participar al ral·li de cotxes històrics de Sitges, navegar per les costes tarragonines, celebrar el carnaval de Solsona i conèixer un celler de Sant Sadurní d'Anoia. El viatge de "Catalunya Experience" els ha permès descobrir els millors paisatges del territori, molt ben acompanyats per persones que coneixen el lloc on viuen. Uns itineraris que els espectadors han pogut observar amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i en la versió original del rodatge.

L'audiència: 279.000 espectadors de mitjana

L'audiència mitjana del programa és de 279.000 espectadors, amb un 10,9% de quota de pantalla. El capítol més vist de la temporada ha estat el segon, amb Jota i Daniela com a protagonistes, que es emetre el 12 d'octubre, amb 335.000 espectadors i un 12,2% de quota.

La valoració qualitativa ha estat d'un 8,5 sobre 10, el valor on se situa la mitjana de la cadena. Destaca que la totalitat de les valoracions, el 100%, el troben original i diferent, els en agrada la posada en escena, un 91% en parlaria en el seu entorn i l'índex de recomanació és de 8,5.

Els millors moments de la primera temporada

A continuació, demà TV3 recuperarà el programa que resumeix la primera temporada de "Catalunya Experience", que va tenir com a protagonistes els nord-americans Trevor i Cori Hawkins, l'instagramer londinenc Allan Hinton, les estrelles mediàtiques poloneses Jarek Kret i Beata Tadla, la bloguera australiana Annabel Candy, els comunicadors mexicans Manu i Arturo, l'actor londinenc Nigel Planer, la instagramera indonèsia Puan Anindya, el fotògraf holandès Corno van den Berg, els sommeliers japonesos Key Tashiro i Mash Shiokawa i la bloguera sud-africana Meruschka Govender.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut