Dijous, a les 22.05

Casado i Franco ballen "Ateo" de C. Tangana a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", arriba l'acord entre el govern i En Comú Podem per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. El conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), mirarà de convèncer Jéssica Albiach (Lara Díez) amb la cançó "Oh, Jéssica", intentant demostrar-li la seva compatibilitat a ritme d'Els Catarres.

"Polònia" va recollir ahir el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de televisió pels seus 15 anys, "durant els quals han consolidat un programa que connecta directament amb el bo i millor de la llarga tradició de sàtira política del país, aportant pluralitat i higiene democràtica a l'espai català de comunicació".

La decisió de pactar amb els comuns ha obert l'enèsim enfrontament entre Junts i Esquerra. Per això, després de l'èxit del Balloon World Cup, l'streamer Ibai Llanos (Xavi Cazorla) torna amb un altre torneig que enfronta els dos socis del govern: el MarrónWorld Cup. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran carregar a l'adversari les culpes d'haver trencat la unitat independentista.

 

Qui celebrarà que la CUP ja no és decisiva és Artur Mas (David Marcé), a qui hauran de desallotjar després de quatre dies de festa boja.

 

Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua liderant el govern alternatiu i es reunirà amb Ramon Espadaler (Pep Plaza) per negociar els "pressupostos alternatius". Aconseguiran trobar aliats per pactar-los?

I després que Pablo Casado (David Marcé) assistís a la missa en record de Franco, protagonitzarà el videoclip "Ateo", ballant amb Francisco Franco (Manel Lucas) a ritme del hit del moment, com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso.

S'ha d'aprofitar aquest Black Friday per comprar la nova versió del clàssic videojoc de lluita "Street Fighter": el "Covid Fighter", en què diferents epidemiòlegs s'enfronten a la Covid-19. I per aquest Nadal, torna un clàssic dels jocs de taula d'assassinats: el "Cluedo". Carles Porta (Fermí Fernàndez) demostrarà les seves extraordinàries habilitats desmantellant els crims més enrevessats i ens en presenta la seva pròpia edició.

Finalment ha arribat la pluja i el fred a Catalunya. Durant aquesta setmana, el temporal de pluges ha estat tan intens arreu del territori català que ha provocat una gran excitació a Tomàs Molina (David Olivares).

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut