Diumenge, a les 21.55, al 33

"Blog Europa" torna amb nous capítols en noves destinacions

"Blog Europa" continuarà les emissions de la desena temporada el diumenge 3 de febrer, a les 21.55, al canal 33. El programa segueix, amb una nova entrega de capítols, acompanyant estudiants Erasmus catalans en la seva descoberta de la cultura i les societats europees.

"Blog Europa" ha emès vídeos de prop de 300 reporters que fan estada per Europa amb una beca Erasmus i que han arribat a elaborar més de 1.300 reportatges. Des de la ciutat on estudien explicaran de nou la realitat europea a través de vídeos, i des d'una mirada jove i diferent.

Qui sap que a la Galleria Degli Uffizi, a Florència, als visitants cecs els deixen tocar les escultures? Que un dels símbols de la tradició danesa són les espelmes? Que a París ja no lluiten contra els grafitis sinó que els fomenten? En aquesta nova edició, el programa resoldrà tots aquests temes, i en tractarà molts més.

A part de les grans capitals europees, aquest nou curs el programa ampliarà els destins i s'endinsarà en ciutats com Nàpols, a Itàlia; Turku, a Finlàndia; Tilburg, a Holanda; Leiria, a Portugal, o Esmirna, a Turquia.

Cada setmana s'emetran quatre reportatges que permetran fer un retrat de la realitat cultural i social europea. Es podran veure els treballs audiovisuals de 28 estudiants de periodisme i de comunicació audiovisual que, amb un senzill equip de gravació i moltes ganes, elaboren aquesta mirada jove sobre la realitat europea.

tv3.cat/blogeuropa

facebook.com/blogeuropa

blogs.ccma.cat/blogeuropa

Anar al contingut