"Ariadna Gil", "Al cotxe"
"Ariadna Gil", "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.45

Ariadna Gil i Nora Navas, "Al cotxe"

Dilluns, 28 de gener, a les 23.45, s'emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquest episodi Eloi Vila compartirà trajecte amb dues actrius: Ariadna Gil i Nora Navas.

Dilluns, 28 de gener, s'emet el capítol 52 d'"Al cotxe" a TV3, després de "Benvinguts a la família" i "Natura sàvia". Aquesta setmana el programa conversarà amb dues actrius: Ariadna Gil, que estrena "Jane Eyre", i Nora Navas, que repassarà la seva trajectòria professional i el seu lligam amb l'Argentina.

Ariadna Gil: "No em preocupa fer-me gran perquè tot el que perds d'una banda ho guanyes en experiència. Per l'ofici és molt més interessant."

Ariadna Gil protagonitza l'obra "Jane Eyre" al Teatre Lliure de Gràcia. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a una altra entrevista.

L'actriu explica que, tot i que era una nena molt introvertida, sempre va voler ser actriu. Amb 12 anys va demanar a la seva mare que l'acompanyés a l'Institut del Teatre per informar-se de quan hi podria entrar. Li van dir que s'havia d'esperar fins als 17, i llavors hi va tornar. A partir d'aquell moment va arrencar una prolífica carrera cinematogràfica amb èxits molt sonats i, després d'una temporada sense gaires ofertes interessants, els últims anys s'ha centrat més en el teatre. Parla de la família, dels seus pares, dels seus dos fills i de com ha gestionat l'interès dels paparazzis per la seva vida privada.

Nora Navas: "Quan estava a l'Argentina vaig descobrir que el que més m'agradava era anar el diumenge al camp del Boca."

Nora Navas ha viscut un any ple d'èxits professionals tant al cinema com al teatre. Puja "Al cotxe" sortint de TV3 i l'Eloi la porta fins a casa.

L'actriu explica que va triar la interpretació una mica de casualitat, perquè es va apuntar a l'Aula de Teatre de la UAB, fugint de l'avorriment d'una carrera que no li interessava. Repassa la seva trajectòria professional, plena d'èxits i premis, i admet que no s'havia imaginat mai que faria tot aquest camí. Confessa el seu lligam amb l'Argentina, on va descobrir la passió pel futbol i on es va despertar la seva consciència social. Recorda la mort de la mare com el pitjor moment de la seva vida i, d'entre els bons, en destaca la maternitat, els projectes en marxa i els somnis de futur.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut