Adriana Ozores, nominada als premis Unión de Actores y Actrices

La Unión de Actores y Actrices ha fet pública la llista de la primera ronda dels nominats als XXVI premis d'aquest sindicat. L'actriu Adriana Ozores ha quedat nominada a millor actriu secundària en la categoria de cinema pel seu paper a la pel·lícula d'Eduard Cortés "Cerca de tu casa". L'actriu competeix amb Candela Peña, per "Kiki, el amor se hace", i Terele Pávez, per "La puerta abierta".

La ronda final de votacions s'allargarà fins al 6 de març i el 13 de març se celebrarà la gala de lliurament de premis. Els XXVI premis de la Unión de Actores y Actrices recull els treballs interpretatius realitzats en el món audiovisual (cine i TV) i teatral exhibits o representats a l'estat espanyol entre l'1 de desembre del 2015 i el 30 de novembre del 2016 amb producció majoritària espanyola. Aquest sindicat també atorga el premi anomenat Toda Una Vida, que es lliurarà la nit de la gala a l'actor o actriu que destaqui per la millor trajectòria interpretativa professional, carisma, humanitat, anys de professió i influència sobre noves generacions. La Unión de Actores y Actrices és un sindicat professional i independent creat per defensar i reivindicar els interessos de la professió. Agrupa gran part d'actors de cinema, teatre i televisió d'Espanya, amb un total de 2.630 afiliats.

La pel·lícula d'Eduard Cortés  "Cerca de tu casa" és una producció de Bausan Films amb la col·laboració de TV3 i TVE, va guanyar el Goya a la millor cançó original per "Ai, ai, ai" de Sílvia Pérez Cruz en l'última edició i un Gaudí a la millor música a la IX entrega dels premis Gaudí. La pel·lícula també va ser premiada al Festival de Màlaga del 2016 amb la Bisnaga de Plata a la millor música. El llargmetratge està format per un conjunt d'històries de lluita, solidaritat i esperança que giren al voltant de la bombolla immobiliària que va haver-hi a Catalunya l'any 2007.

Sinopsi:

La Sònia és una jove de trenta anys que, després de perdre la feina, no pot fer front al pagament de la seva hipoteca. L'empleat de l'oficina bancària s'enfronta al drama de deixar sense casa els seus veïns de tota la vida. I un policia viu turmentat perquè ha de treure famílies senceres de casa i deixar-les al carrer.

tv3.cat/coproduccions

Anar al contingut