Acord entre la CCMA i la Paeria de Cervera per a la promoció i difusió de les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Paeria de Cervera han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la capitalitat cultural de Cervera durant aquest 2019. TV3 i Catalunya Ràdio en seran mitjans oficials.

Cervera és la Capital de la Cultura Catalana 2019 i, de cara a aquesta celebració, l'Ajuntament de la capital de la Segarra ha organitzat tota una sèrie d'activitats que giren al voltant de diferents eixos: història i patrimoni; tradició i festes populars; llengua, literatura i pensament; arts escèniques, plàstiques i visuals; i coneixement, creativitat i innovació.

La iniciativa Capital Cultural Catalana la promou, des del 2004, l'Organització Capital de la Cultura Catalana per "contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i de la cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior".

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats que s'emmarquen en la Capitalitat Cultural de Cervera durant aquest 2019. A més, TV3 i Catalunya Ràdio en seran mitjans oficials.

Aquest acord s'inclou en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat