Madrid

Rajoy acusa Interior de fer "un espectacle poc edificant" amb la detenció de Ripoll

El president del PP, Mariano Rajoy, ha acusat el Ministeri de l'Interior de ser responsable d'un "espectacle poc edificant" amb la detenció del president de la Diputació i del PP d'Alacant, José Joaquín Ripoll, i altres càrrecs populars. Rajoy demanarà la compareixença del ministre Alfredo Pérez Rubalcaba perquè expliqui "les contradiccions" entre la policia i el jutge que instrueix el cas de presumpta corrupció en la concessió dels serveis de recollida d'escombraries que els ha esquitxat. El dirigent popular vol saber per què "s'ha detingut molta gent i després se'ls ha deixat anar sense que es compleixin els seus drets".

Actualitzat
Rajoy ha donat suport a Ripoll, que ha tornat a declarar davant el jutge després de ser detingut dimarts i quedar en llibertat amb càrrecs al cap d'unes hores. Li ha demanat que el mantingui informat, li ha donat ànims i li ha expressat la seva solidaritat. 

El president popular ha qüestionat que es facin detencions i que "la gent vagi al calabós, quedin després en llibertat i, anys després, o s'han arxivat les causes o continuem sense saber-ne res".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut