El web Sexe Joves dóna informació sobre sexualitat i mètodes anticonceptius.
El web Sexe Joves dóna informació sobre sexualitat i mètodes anticonceptius.
Barcelona

L'Arquebisbat de Barcelona critica el "tot està permès" del web Sexe Joves de la Conselleria de Salut

La Delegació Diocesana de Pastoral Familiar de l'Arquebisbat de Barcelona ha acusat a través d'un comunicat la Conselleria de Salut de la Generalitat de "destruir" l'obra educativa d'escoles i famílies a través del seu web Sexe Joves. L'Arquebisbat considera que la informació d'aquesta pàgina fomenta "la permissivitat total" i tracta el cos com si fos "una caixa de ressonància per aconseguir el màxim plaer".

Actualitzat
L'Arquebisbat de Barcelona afirma que "temes tan delicats com el sexe i el respecte a la vida humana" no poden tractar-se amb un criteri de "permissivitat total". Segons continua el comunicat, els consells inclosos a la pàgina Sexe Joves, "amb l'excusa de la informació alliberadora i neutra", "poden crear confusió sobre els valors morals dels adolescents i els joves". "Els altres no són objectes per aconseguir relacions efímeres i sense valor en funció d'interessos primaris i personals".

L'Arquebisbat també considera que en el web es fa referència a l'avortament i subratlla que "la vida és sagrada i inviolable i que mereix tot el respecte i protecció des del primer moment fins a l'últim".

Per tot això, l'Arquebisbat de Barcelona considera que el web de la Conselleria de Salut realitza "una tasca social i educativa molt negativa" i "promou una concepció de les relacions humanes i de la sexualitat que destrueix l'obra de les famílies i de les escoles".
Anar al contingut