Melilla

La ventada fa caure part de la tanca fronterera de Melilla amb el Marroc

El temporal de vent i de neu afecta gairebé tot l'Estat. La Direcció General de Protecció Civil ha decretat l'alerta taronja en setze comunitats. A Galícia, els equips de rescat han reprès aquest dijous al matí la recerca d'un home que treballava al port de Malpica, a la Corunya, i que una onada es va endur aquest dimecres. El seu fill de 20 anys era amb ell, però es va poder salvar. Al Cantàbric s'ha decretat l'alerta vermella perquè les ones poden arribar als set metres. A Ceuta la ventada ha causat nombrosos danys materials i ha obligat a suspendre les classes i a Mellilla el vent ha fet caure seixanta metres de la tanca que separa la ciutat autònoma del Marroc.

Actualitzat
Gairebé tot l'Estat està afectat pel temporal de neu i de vent. La Direcció General de Protecció Civil ha decretat l'alerta taronja en setze comunitats. Les nevades se situen entre els 400 i 900 metres a la meitat nord, i entre els 900 i 1.300 metres a la meitat sud. Els vents se situen entre els 90 i 100 quilòmetres per hora.

On el vent bufa de valent és a Galícia, on ha aixecat ones gegantines que aquest dimecres es van endur un home que treballava al port de Malpica, a la Corunya. Els equips de rescat el continuen buscant. Al municipi asturià d'Avilés, el temporal de vent ha ensorrat una part del teulat del poliesportiu d'El Quirinal però no ha fet víctimes.

A Ceuta la ventada, amb ratxes de 110 quilòmetres per hora, també fa de les seves. En nombroses barriades de la ciutat les destrosses materials són abundants, amb murs ensorrats, cases sense sostre i arbres caiguts. Les escoles i els instituts han tancat i han deixat 15.000 alumnes sense classe. A Melilla, el vent, amb ratxes de 93 quilòmetres per hora, ha fet caure uns seixanta metres de la tanca exterior del doble tancat fronterer que separa aquesta ciutat autònoma del Marroc. De seguida, però, l'han reparada.
Anar al contingut