Imatge de "Les Tres Bessones"
Imatge de "Les Tres Bessones"
Barcelona

La productora de les Tres Bessones, declarada en concurs de creditors voluntari

Cromosoma ja ha deixat d'operar i ha acomiadat la plantilla, i ara busca inversors que assumeixin els projectes en marxa. Segons han confirmat a Catalunya Ràdio fonts de la Ciutat de la Justícia, la productora, que inclou la filial de postproducció audiovisual i multimèdia Digital 360, ha declarat un passiu de 6 milions d'euros.

RedaccióActualitzat
Cromosoma, la productora de les Tres Bessones, ha estat declarada en concurs de creditors voluntari pel jutjat mercantil 7 de Barcelona, segons han confirmat a Catalunya Ràdio fonts de la Ciutat de la Justícia. Cromosoma, que inclou la filial de postproducció audiovisual i multimèdia Digital 360, ha declarat un passiu de 6 milions d'euros.

Cromosoma ja ha deixat d'operar i ha acomiadat la plantilla, i ara busca inversors que assumeixin els projectes en marxa, com la pel·lícula "Les Tres Bessones", dirigida per Cesc Gay, i el documental "Bajari".

La firma creadora de la sèrie d'èxit "Les Tres Bessones" i de pel·lícules com "Arrugues" i el documental "Bicicleta Cullera Poma" arrossegava des de feia temps problemes per les elevades despeses d'estructura de la seva filial i la caiguda d'ingressos que li va provocar la reducció de la inversió de les televisions i la pirateria.

Tot això va suposar una baixada de les vendes de gairebé un 50%. A més d'aquesta situació, la productora no tenia un equip gestor que pogués prendre el relleu del seu fundador, Oriol Ivern, mort aquest estiu.


Anar al contingut