Figueres

Un nou servei d'autobusos connecta el centre de Figueres amb l'estació de l'AVE de Vilafant

RedaccióActualitzat
El Departament de Territori i Sostenibilitat implantarà a partir d'aquest 9 de gener nous serveis d'autobús que comunicaran el centre de Figueres amb l'estació del tren d'alta velocitat de Figueres-Vilafant, coincidint amb l'estrena dels nous serveis de l'AVE.

En total, s'oferiran 21 expedicions diàries -onze d'anada i deu de tornada- que tindran un cost d'1,25 euros per trajecte. Els nous serveis, que s'han dissenyant tenint en compte les sortides i arribades dels trens, tenen per objectiu facilitar l'accés en transport públic als ciutadans que vulguin arribar a l'estació des del nucli urbà. Els nous autobusos tenen 80 places i estan adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda.

Les noves expedicions començaran el mateix dia en què s'estrenaran els nous serveis de l'AVE que connectaran Barcelona, Girona i Figueres. L'objectiu d'aquests serveis és facilitar l'accés en transport públic a aquesta estació de tren des del nucli urbà de Figueres i millorar la comoditat dels viatgers.

Els horaris dels autobusos, que comencen a dos quarts de set del matí i finalitzen cap a les deu de la nit, s'han fet tenint en compte especialment les sortides i arribades dels trens per minimitzar les esperes dels usuaris i potenciar la intermodalitat.
Anar al contingut