Montserrat Serra i Blanca Thiebaut (Foto: EFE)
Montserrat Serra i Blanca Thiebaut, les dues cooperants segrestades (Foto: EFE)
Madrid

Metges sense Fronteres confirma que les segrestades són Blanca Thiebaut i Montserrat Serra

La madrilenya Blanca Thiebaut, de 30 anys, i la catalana Montserrat Serra, de 40, són les dues cooperants de Metges sense Fronteres (MSF) segrestades a Dadaab, Kenya, segons ha detallat el president de l'organització a Espanya, José Antonio Bastos. En conferència de premsa, Bastos ha assegurat que l'organització està "en contacte amb les famílies" de les cooperants i "amb totes les autoritats pertinents des del primer moment", però que de moment no té "cap mena d'informació" sobre l'autoria del segrest ni el lloc en què es trobarien captives.

RedaccióActualitzat
En roda de premsa a Madrid, Bastos ha confirmat que les dues segrestades són Montserrat Serra, de 40 anys i natural de Palafrugell (Baix Empordà), i Blanca Thiebaut, de 30 anys i de Madrid. A més, ha explicat que a l'atac va resultar ferit un conductor de l'ONG, Mohammad Hassan, que actualment està hospitalitzat en situació estable i fora de perill.

El president de Metges sense Fronteres a Espanya ha informat, a més, que han evacuat els cooperants internacionals que treballaven al camp de refugiats i que els han traslladat a la capital del país, mentre que els treballadors locals de l'ONG s'han quedat al campament de manera que les tasques de cooperació no es vegin del tot interrompudes.
Anar al contingut