Lliga de Campions

Zidane: "La BBC no és innegociable, però els tres són els millors"

Després del triomf en el derbi madrileny al Calderón, el Reial Madrid està obligat a guanyar al camp de l'Sporting de Portugal si vol seguir lluitant pel liderat del seu grup amb el Borussia Dortmund

Actualitzat

El Reial Madrid ja és a Lisboa per afrontar la visita al camp de l'Sporting de Portugal en partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, un duel que TV3 oferirà en directe a partir de les 20.45.

Després del triomf en el derbi madrileny al Calderón, els blancs estan obligats a guanyar si volen seguir lluitant pel liderat del seu grup amb el Borussia Dortmund. Zinedine Zidane ha repetit la mateixa convocatòria de dissabte passat contra l'Atlètic de Madrid i podria fer reaparèixer Sergio Ramos, un cop recuperat de la lesió.

El d'aquest dimarts a Lisboa serà un partit especial per a Cristiano Ronaldo, que torna al club dels seus orígens. El portuguès, que serà rebut amb tots els honors per l'afició de l'Sporting, arribarà amb la moral pels núvols després del seu hat-trick contra l'Atlètic.

Zidane: "La BBC no és innegociable, però els tres són els millors"

Zinedine Zidane ha insistit que no especularà amb la conveniència o no de quedar primer o segon de grup per evitar certs rivals als vuitens de final en la roda de premsa prèvia al partit de demà de Champions a Lisboa. "Després mirem la classificació, però a mi no m'importa. M'importa el que podem fer, i demà, si podem guanyar, farem tot el possible per fer-ho. No calcularé res i els jugadors, tampoc", ha assegurat.

Zidane sap que els portuguesos són un equip dur i que els posaran dificultats com ja va passar en el partit al Bernabéu. El francès diu que no el preocupa tant si jugarà un jugador o un altre, sinó que el bloc funcioni. "Espero que cadascú pugui aportar a l'equip, és el que més m'interessa. Després que juga més la BBC, sí, però la resta també tindran minuts. Tothom pot dir el que pensa, però no és que la BBC sigui innegociable, és que els tres són els millors", ha aclarit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut