L'aspecte del Camp Nou ple de gom a gom abans d'un partit
L'aspecte del Camp Nou ple de gom a gom abans d'un partit
barça

Vint dies bojos i tres nits de gala per acomiadar el "vell" Camp Nou

Entre el 19 de març i el 5 d'abril, el calendari ha repartit tres grans cites a l'estadi barcelonista

Redacció Esport3Actualitzat

El sorteig de la Copa del Rei ha donat la millor de les semifinals per a molts aficionats al futbol. L'anada es disputarà al Bernabéu el 28 de febrer i la tornada, a Barcelona, la primera setmana d'abril. Presumiblement, serà el 5 d'abril i caurà en plena Setmana Santa escolar.

Serà el segon Barça-Madrid que aculli l'estadi barcelonista en 20 dies, ja que el calendari de la Lliga preveu que el clàssic de la segona volta es disputi el cap de setmana del 19 de març. 

Entremig, la instal·lació albergarà una tercera gran cita, en especial, per als seguidors de les noves fórmules que desafien el futbol  tradicional. El 26 de març, sobre la gespa es viurà la final de la Kings League, organitzada per Gerard Piqué, un esdeveniment que s'espera que congregui una gran quantitat de públic, tan presencial com, sobretot, virtual.   

Tot un esclat primaveral. Vint dies de bojos per acomiadar el "vell" Camp Nou abans de penjar el cartell de "Tancat per obres". Cal recordar que la temporada vinent, la 2023-24, la casa del primer equip blaugrana serà Montjuïc.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut