Futbol

El Barça vol evitar un altre "Eintracht" en l'eliminatòria contra el Manchester United

Els abonats que alliberin el seu seient per al partit del 16 de febrer hauran d'identificar el nom del beneficiari

Actualitzat

Contra el Manchester United, el Barça no vol que es repeteixin les escenes de l'últim partit de l'Europa League al Camp Nou, davant l'Eintracht de Frankfurt. Per això el club ha posat en marxa un protocol per evitar que les grades tornin a omplir-se d'aficionats visitants, com va passar aquell dia. 

La mesura més novedosa per a aquest partit, declarat d'alt risc, és l'obligació que tindran els abonats que alliberin el seu seient d'omplir un formulari amb les dades de la persona que l'ocupi. Amb aquest norma, no es pot impedir l'accés a l'estadi d'aficionats estrangers, però sí que el club podrà identificar-los ràpidament en cas d'incidència. La vicepresidenta Elena Fort espera que amb aquest filtre s'eviti la revenda massiva.

"Volem que aquesta vegada l'abonat respongui, i que el Camp Nou s'ompli d'aficionats blaugranes.  Principalment, perquè l'equip ho necessita , però també per evitar els incidents que hi va haver en el partit contra l'Eintracht." 

Els seguidors del Manchester United que es puguin beneficiar d'un abonament no podran exhibir vestimenta ni símbols del club visitant. Sí que ho podran fer els que adquireixin les entrades a través dels touroperadors oficials, que el club ha limitat a un miler, i que ocuparan la zona reservada a l'afició rival.

 El protocol especial per a aquest partit inclou la inhabilitació de les taquilles físiques, l'anul·lació de les entrades infantils i sèniors i la limitació del nombre d'entrades a la venda, que serà un màxim de 4 per operació. Excepcionalment, els accessos al Camp Nou s'obriran dues hores abans, i estaran disponibles els 187 carrils d'entrada de totes les portes del recinte. El partit es jugarà el dia 16 de febrer, a les 18.45 hores.

Anar al contingut