Lewis Hamilton no ha fet concessions al Circuit (Reuters)
Motor

Lewis Hamilton fa la pole position al Gran Premi d'Espanya i ja en porta 100

El líder del mundial és el més ràpid al circuit de Barcelona-Catalunya i sortirà primer per davant de Max Verstappen

Francesc RosésActualitzat

Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el mes ràpid en la sessió de classificació pel Gran Premi d'Espanya, i ha aconseguit la seva "pole" numero 100, tot un rècord en la història de la Fórmula 1. Max Verstappen ha estat segon i d'aquesta manera l'acompanyarà en l'engraellat de sortida de la cursa. Només 36 mil·lèsimes de segon han separat aquests dos pilots, que han marcat el millor registre en el primer intent, ja que la pista ha empitjorat quan han posat el segon joc de rodes noves.

Valtteri Bottas ha estat tercer, i compartirà la segona línia de l'engraellat amb Charles Leclerc. El pilot de Ferrari, però, ha quedat ja a més de sis dècimes de Hamilton, posant en evidència que Mercedes i Red Bull tenen els millors cotxes de l'engraellat.

Cinquena posició sorpresa per Esteban Ocon, amb Alpine. El seu company Fernando Alonso ha hagut de frenar en la seva volta ràpida perquè davant seu havia tingut una sortida de pista Checo Pérez. El pilot de Red Bull sortirà vuitè i Fernando Alonso, desè. Entre ells, Lando Norris.

Carlos Sainz ocuparà el sisè lloc en l'engraellat de sortida. Rere seu, Daniel Ricciardo que, aquesta vegada ha pogut superar al seu company Norris

 

 

Anar al contingut