Usain Bolt
Usain Bolt, als funerals de Germaine Mason (@JamaicaOlympics)
Atletisme

Usain Bolt cava la tomba del seu amic Germaine Mason, mort en accident de trànsit

L'atleta britànic d'origen jamaicà, de 34 anys, va guanyar la plata a Pequín 2008 i el bronze en pista coberta a Budapest 2004

Actualitzat

Usain Bolt ha tornat a protagonitzar una imatge insòlita, però aquest cop no ha estat a causa del seu tarannà excèntric. L'atleta més ràpid de la història apareix en un vídeo publicat per l'equip olímpic jamaicà a les xarxes socials aquest diumenge en el qual cava la tomba del seu amic Germaine Mason, mort el 20 d'abril en un accident de trànsit.

En un recull de fotografies, Bolt apareix treballant amb les mans al pic i a la pala, vestit amb una samarreta negra i texans. Tot seguit es poden veure diverses fotografies del campió amb el seu amic. La cerimònia es va fer en una parròquia de Portland, a Jamaica.

Germaine Mason va ser un saltador d'alçada britànic d'origen jamaicà. Va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín 2008, i va morir amb 34 anys en un accident de moto a Port Royal quan va intentar esquivar un altre vehicle que havia perdut el control.

Mason va representar Jamaica en els seus inicis -va guanyar el bronze en els mundials de pista coberta del 2004 a Budapest-, però després va decidir començar a competir per al Regne Unit, el país del seu pare.

 

Anar al contingut