Actualitat blaugrana

Unes 6.000 persones presencien l'entrenament del Barça al Nou Congost de Manresa

El Barça es va entrenar ahir a Manresa amb motiu del centenari del club del Bages. Els cracs blaugranes van aixecar molta expectació i fins a 6.000 persones van presenciar la sessió preparatòria. Poques vegades els aficionats locals havien vist el seu estadi amb les grades tan plenes. Això sí, després d'haver passat per les taquilles, on les entrades valien de tres a deu euros. A qui no van poder veure els manresans van ser Messi i Ezquerro, que, amb algunes molèsties físiques, es van quedar a Barcelona per precaució. I és que l'equip ja pensa en el partit de diumenge contra el València.

Actualitzat

La ciutat de Manresa es va omplir ahir de barcelonisme. La capital del Bages va rebre una visita poc habitual. El primer equip de futbol del Barça va fer el seu entrenament diari, en aquest cas, per preparar el pròxim partit de Lliga contra el València, al Nou Estadi Municipal del Congost. Va ser l'aportació del club blaugrana als actes de celebració del centenari del Centre d'Esports Manresa. Com era de preveure, el camp es va omplir de gom a gom i ha suposat un important ingrés econòmic per a l'entitat bagenca. Hi han anat unes 3.500 persones. Poques vegades els aficionats locals havien vist el seu estadi amb les grades tan plenes.

L'ocasió s'ho valia. Els manresans van veure més a prop que mai Ronaldinho, Eto'o i companyia. Només hi van faltar Messi i Ezquerro, que tenien molèsties físiques i es van quedar a Barcelona.

Renovacions de Sylvinho i Gio

El Barça ha comunicat que en els propers dies renovarà els contractes de Sylvinho i Gio. El club blaugrana també té previst millorar els contractes de Jorquera i Belletti.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut