Un pèssim Reial Madrid frega l'eliminació a la Champions davant un descarat Schalke (3-4)

Els blancs s'han classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions tot i perdre el partit de tornada al Bernabéu per un sorprenent 3-4. L'afició madridista ha acomiadat els seus jugadors amb una gran xiulada després d'un matx per oblidar

Tot i tenir el pas als quarts de la Champions pràcticament sentenciat, el Reial Madrid no ha tingut un partit de tràmit i ha evidenciat davant el Schalke que travessa una crisi de joc més que preocupant. Amb el 0-2 desfavorable de l'anada, l'equip de Roberto Di Matteo ha sortit al Bernabéu sense res a perdre i ha deixat en evidència els problemes d'un Madrid irreconeixible i que ha patit de valent per certificar la classificació per als quarts de final en un matx per oblidar.

Els blancs, molt nerviosos des del xiulet inicial, s'han vist superats per un Schalke sense complexos que ha posat setge sobre la porteria de Casillas i que en el minut 20 s'ha avançat amb un gol de Fuchs. El 0-1 ha posat l'ai al cor de l'afició madridista, però l'alegria alemanya només ha durat cinc minuts, el temps que Cristiano Ronaldo ha evitat mals majors fent l'empat a un de cap a la sortida d'un córner.

Lluny de tornar la calma, el Madrid ha seguit desconegut i Huntelaar, en dues ocasions consecutives, ha tornat a posar la por al cos als blancs, sobretot amb un xut que s'ha estavellat a la creueta. La insistència alemanya ha tornat a trobar el premi del gol i el davanter holandès ha fet l'1-2 en el minut 40 davant la incredulitat del públic del Bernabéu i d'un Ancelotti desesperat a la banda. Però, just abans del descans, Cristiano ha tornat a emergir per fer l'empat a dos i salvar els mobles del pitjor Madrid de la temporada.

A un gol de l'eliminació i comiat amb xiulets

Només la qualitat individual i l'orgull competitiu de Cristiano han servit per evitar una sorpresa majúscula i que s'ha acabat d'esvair del tot quan Benzema, en l'inici de la represa, ha culminat la remuntada amb una gran jugada individual, un gol que no hauria d'haver pujat al marcador perquè el francès partia des d'una posició de fora de joc.

L'entrada de Luka Modric, que reapareixia després de més de dos mesos de baixa, ha millorat lleument el pèssim joc d'un Madrid que ha vist com el juvenil Sané ha tornat a posar en evidència Iker Casillas fent el gol de l'empat a tres amb un xut col·locat des de la frontal de l'àrea. Amb el croat els blancs han recuperat l'ordre i aquesta millora combinada amb el desgast físic dels alemanys semblava deixar l'eliminatòria sentenciada. Però, ben al contrari, Huntelaar ha fet el 3-4 en el minut 84 i només les aturades de Casillas han evitat que el Schalke culminés una autèntica proesa. El Madrid s'ha classificat per als quarts de final, però ha estat acomiadat amb xiulets per l'afició del Bernabéu després de fregar l'eliminació.