Jordi Torres
Jordi Torres ha fet una bona qualificació després d'uns entrenaments amb problemes mecànics
Motor

Tom Sykes fa la segona "pole" de la temporada al World Superbikes de l'Aragó

Jordi Torres ha estat el millor de la Superpole1, i ha arribat a anar segon en la mànega definitiva, però ha cedit fins al vuitè lloc després dels últims atacs dels favorits

Actualitzat

Després de l'exhibició en els entrenaments de divendres, Tom Sykes també ha estat el més ràpid en la classificació de dissabte al matí a la cita aragonesa del mundial de Superbikes que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Motorland. L'anglès ha establert un millor crono d'1:49,374, el millor registre del cap de setmana fins al moment i, de fet, un nou rècord absolut en la categoria.

Sylvain Guintoli s'ha assegurat la segona posició de la graella després d'aconseguir prèviament el segon millor crono a la Superpole1. El seu company d'equip a Yamaha, Alex Lowes, ha aconseguit un temps tot just dues dècimes inferior i s'ha classificat en primera línia de graella per primera vegada aquesta temporada.

La segona línia estarà encapçalada pel gal·lès Chaz Davies i la completarà el seu company, Davide Giugliano. Entre les dues Ducati arrencarà l'actual campió del món, Jonathan Rea, que s'ha quedat fora de la primera fila per primera vegada en 2016.

Jordi Torres, que va tenir problemes tècnics en la jornada de divendres ha començat el dia amb el millor temps de la Superpole1. Salvada la repesca, el pilot de Rubí ha arribat a escalar fins al segon lloc provisional a la Superpole2, però amb les últimes voltes ràpides dels favorits ha retrocedit fins al vuitè lloc. Aquesta tercera fila estarà encapçalada per Leon Camier i la completarà Xavi Forés, que ha estat novè a una mica més d'un segon de Sykes.

Des de la quarta línia de la graella sortirà el duet d'Honda format per Nicky Hayden i Michael van der Mark. El pilot holandès ha tingut una caiguda en el revolt 8 poc abans del final de la sessió i no ha pogut lluitar per les primeres posicions. Tampoc el nord-americà, que s'ha vist obligat a esquivar el seu company, caigut sobre l'asfalt. Afortunadament només ha estat un ensurt, però tots dos pilots hauran de plantejar una cursa de remuntada des dels llocs deu i onze.

Anar al contingut