Buffon, indignat davant la decisió de l'àrbitre anglès Michael Oliver (Reuters)
Lliga de Campions

Tacconi: "Si jo fos Buffon, li hauria trencat la cara a l'àrbitre"

L'exporter de la Juventus Stefano Tacconi ha criticat amb molta duresa la polèmica actuació de l'àrbitre anglès Michael Oliver en la tornada dels quarts de final de la Champions al Bernabéu

Actualitzat

L'exporter de la Juventus Stefano Tacconi no s'ha mossegat la llengua i ha criticat amb molta duresa la polèmica actuació de l'àrbitre anglès Michael Oliver, que va xiular un penal favorable al Reial Madrid en el minut 93 i va expulsar Gianluigi Buffon per les seves protestes.

"Si jo fos Buffon, sabent que em retiraria, li hauria trencat la cara. Seria el gran final d'una carrera estupenda", ha afirmat en declaracions a RMC Sport Network.

Les crítiques de Tacconi per l'actuació arbitral han anat més enllà: "No pots xiular un penal així en el minut 95, psicològicament tots els jugadors pateixen una gran tensió".

Per últim, l'exporter italià de la Juve també ha criticat el seu compatriota Pierluigi Collina, l'encarregat de les designacions arbitrals a la Lliga de Campions.

"Va actuar amb mala fe quan va designar aquest àrbitre, com va fer a Perusa contra la Juventus. S'ha de canviar el designador arbitral cada dos o tres anys".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut