Sito Alonso (EFE)
Sito Alonso (EFE)
Bàsquet

Sito Alonso no vol que els jugadors del Barça s'autopressionin de cara al partit d'Eurolliga contra el Madrid

Tots dos equips partien com a equips forts a Europa, i tots dos, cadascú per les seves circumstàncies, veuen perillar la classificació per als quarts de l'Eurolliga

Actualitzat

Aquest dijous el FC Barcelona Lassa visitarà la pista del Reial Madrid, en un duel entre dos equips amb problemes a l'Eurolliga (Esport3, 20.45). Els blaugrana, amb només 4 victòries en 11 jornades, tenen molt difícil la seva classificació pels quarts de final europeus. Els madridistes, per la seva banda, han acusat les moltes lesions de la plantilla i encadenen una mala ratxa que els ha deixat amb 5 victòries i 6 derrotes.

L'entrenador del Barça, Sito Alonso, no vol que els seus jugadors "s'autopressionin, si generem una urgència en el partit contra el Madrid tindrem una dificultat molt més gran que la que comporta el propi partit". Després de la derrota contra el Tenerife del cap de setmana, el tècnic ha dit que "no ens podem permetre el desànim, no hi podem caure. Ni pensar-ho ni permetre-ho".

Pablo Laso, entrenador del Reial Madrid, ha dit que els partits entre aquests dos equips "tenen més repercusió però tots els partits són importants. Per a nosaltres és important perquè rebem a un equip molt potent que ens va guanyar a la Lliga Endesa fa menys d'un mes i perquè hem perdut dos partits a casa a l'Eurolliga i això castiga molt".  Laso ha estat contundent: "Som a desembre i falta molt a les dues competicions. No serem boníssims si guanyem ni dolentíssims si perdem."

El Reial Madrid té les importants baixes de Sergi Llull, Gustavo Ayón, Ongjen Kuzmic, Anthony Randolph, i els recurrents problemes físics de Rudy Fernández. Unes absències que han reduït molt el seu potencial. Un fet que han d'aprofitar els blaugrana abans del retorn d'algun dels lesionats.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut