L'australià Gerrans ja va guanyar una etapa de la Volta a Catalunya. (Foto: EFE)
Ciclisme

Simon Gerrans (Orica-GreenEDGE) és el primer líder de la Volta al País Basc

Simon Gerrans (Orica-GreenEDGE) és el primer líder de la Volta al País Basc després de vèncer la primera etapa de la prova, 156 quilòmetres amb principi i final a Elgoibar. El ciclista australià s'ha imposat a l'esprint en un grup de només 17 corredors. El tall s'ha produït per una caiguda d'un dels favorits, Van den Broeck (Lotto).

Simon Gerrans (Orica-GreenEDGE) és el primer líder de la Volta al País Basc després de vèncer la primera etapa de la prova, 156 quilòmetres amb principi i final a Elgoibar. El ciclista australià s'ha imposat a l'esprint en un grup de només 17 corredors. El tall s'ha produït per una caiguda d'un dels favorits, Van den Broeck (Lotto), a Aiastia.

Els més beneficiats entre els favorits han estat Alberto Contador (Saxo), Richie Porte (Sky) i Nairo Quintana (Movistar), que han entrat en el primer grup, i han tret 5 segons a Samu Sánchez (Euskaltel).