Naomi Osaka, la convidada inesperada a la final de l'Open dels Estats Units (Reuters)
Tenis

Serena Williams i Naomi Osaka jugaran la final femenina de l'Open dels Estats Units

Serena Williams ha escombrat Sevastova a la recerca del seu 24è Grand Slam, i la japonesa Naomi Osaka arriba a la seva primera gran final després de desfer-se de Madison Keys

Actualitzat

La final femenina de l'Open dels Estats Units serà un duel generacional. Serena Williams, a punt de fer els 37 anys, se les haurà amb Naomi Osaka, que només en té 20.

A la primera semifinal, la nord-americana, que tot just ha tornat a les pistes fa dos mesos després de ser mare, ha passat per sobre de la letona Anastasija Sevastova (6-3 i 6-0), en un duel sense història en què Serena ha mostrat un tenis vistós i potent.

La petita de les germanes Williams ja té 23 títols de Grand Slam i buscarà igualar el rècord absolut, en possessió de Margaret Court. En canvi, la seva rival a la final encara no n'ha guanyat cap.

De fet, Naomi Osaka mai havia arribat tan lluny en un torneig dels grans. La japonesa ha superat Madison Keys, finalista l'any passat, en dos sets (6-2 i 6-4) gràcies a un servei molt sòlid que li ha permès no concedir cap "break" en tot el partit davant Keys, que buscava repetir presència a la final del torneig novaiorquès.

Osaka, que farà 21 anys a l'octubre, arriba a la final de l'Open dels Estats Units com a 17a jugadora mundial i amb només un títol al seu palmarès, el torneig d'Indian Wells, guanyat el mes de març passat.  

Anar al contingut