Futbol

Senzillament, la millor: Alèxia guanya el The Best per segon any consecutiu

La capitana del Barça revalida el premi de la FIFA a la millor futbolista del món del 2022, el millor estímul per encarar el tram decisiu de la seva recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Senzillament, la millor. Alèxia Putellas continua augmentant la llista de reconeixements individuals amb el premi The Best de la FIFA que li ha estat entregat aquest dilluns. La molletana es converteix així en la primera jugadora que guanya dues vegades un guardó creat el 2016.

Periodistes, aficionats i els entrenadors i capitans de les seleccions d'arreu del món han escollit la capitana del Barça com la millor futbolista del món del 2022, un any agredolç per a la jugadora de Mollet del Vallès per la greu lesió al genoll esquerre que la manté de baixa des del juliol.

Sens dubte, el premi que ha rebut a París suposa el millor estímul per encarar el tram decisiu de la seva rehabilitació. Ara, la gran il·lusió d'Alèxia Putellas és poder ajudar les seves companyes, en la mesura que sigui possible, a conquistar els títols col·lectius d'aquesta temporada. Amb l'objectiu de recuperar el tron de la Champions per sobre de cap altre.

L'emotiu discurs d'Alèxia

"A totes aquelles persones que tenen un somni. Si el tens i el somies i el treballes ho pots aconseguir." Després del protocol·lari record a la família i companyes de feina, la capitana del Barça ha agraït el premi de la FIFA fent un discurs orientat a perseguir els objectius vitals.

Alèxia, a l'olimp del futbol i la paradoxa d'Aitana

Al podi de la gala parisenca l'han acompanyat la britànica de l'Arsenal Beth Mead, MVP de la primera Eurocopa del seu país, i la nord-americana Alex Morgan, actualment al San Diego Wave després d'una doble experiència europea, primer a França i després a Anglaterra. Totes dues han obtingut 37 punts. La seva companya Aitana Bonmatí ha quedat cinquena amb 29 punts, a cinc de la quarta, l'australiana Sam Kerr. Es dona la paradoxa que, tot i la seva bona posició, la de Sant Pere de Ribes ha tornat a quedar fora de l'onze ideal de la FIFA.

 

Si fa dotze mesos Alèxia Putellas tancava el cercle de guardons individuals amb el premi de la FIFA i es feia un lloc a l'olimp del futbol, enguany s'ha consolidat com una de les estrelles més brillants del firmament. La vitrina d'Alèxia no para de créixer i encara té 29 anys.

 
ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut