S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London
El vaixell del Bar&Co, punt neuràlgic dels culers a Londres, s'enfonsa
Barça

S'enfonsa al Tàmesi el vaixell que era seu de la Penya Blaugrana London

L'emblemàtic Bar&Co de Londres, on els culers s'aplegaven per veure els partits del Barça, s'inunda per les fortes pluges al Regne Unit

Redacció Esport3Actualitzat

Es tractava d'un punt mític de trobada per als culers de Londres. El Bar&Co era la seu de la Penya Blaugrana London, un bar ubicat en un vaixell que navegava al Tàmesi. Les fortes inundacions que està patint la capital britànica han fet enfonsar aquest vaixell, centre neuràlgic del Barça a Londres. Es tracta d'una embarcació amb un bar, un restaurant i un club nocturn amb pantalles per poder veure els partits de l'equip blaugrana.

L'Agència Marítima i de Guardacostes del Regne Unit va informar que aquest dijous a la tarda el vaixell es va enfonsar al moll Temple de Londres a causa de la pujada del nivell del riu i les fortes pluges.
 


No s'han hagut de lamentar danys personals, més enllà de la "devastació" del propietari del Bar&Co, que ha explicat al diari The Independent que "sempre havia estat el seu somni tenir un vaixell com aquest a Londres". Feia 15 anys que tenia aquest negoci, amb vistes al London Eye.

Segons ha pogut saber Esport3, la Penya Blaugrana de London està buscant un local alternatiu com a seu per poder trobar-se i veure els partits del Barça. La notícia ha impactat entre els integrants de la penya londinenca.

Aquest era l'ambient del Bar&Co, centre neuràlgic de la Penya Blaugrana London.

 


L'Agència de Medi Ambient del Regne Unit ha informat que s'esperen inundiacions aquest divendres en set rius de Londres.

Anar al contingut