Futbol

Solari: "La idea és anar a Melilla i jugar amb un parell de collons"

L'entrenador provisional del Reial Madrid apel·la a la testosterona per revertir la delicada situació de l'equip blanc

Actualitzat

L'endemà de la destitució de Julen Lopetegui, Santiago Solari s'ha fet càrrec de manera provisional del Reial Madrid. El tècnic argentí, fins ara a càrrec del Castella, s'estrenarà en el partit de Copa del Rei d'aquest dimecres (19.30) a Melilla. Les baixes de quatre defenses --Carvajal, Marcelo, Varane i Vallejo-- i el descans per a alguns jugadors farà que Solari compti amb diversos jugadors del filial per a aquest compromís, corresponent a l'anada dels setzens de final.

"La idea és anar a Melilla i jugar amb un parell de collons". Aquesta és la recepta que ha donat Solari per superar la delicada situació de l'equip. L'argentí ha relativitzat el seu paper de tècnic frontissa al primer equip: "Tots estem de pas a la vida, i en aquesta professió encara més perquè tot va més de pressa", ha dit després de fer una defensa de la grandesa del club. "He suat la samarreta fins a l'última gota, igual que d'altres que han passat pel club i ja no hi són. El Madrid ens supera a tots i ens inclou a tots en la seva grandesa. És una meravella treballar aquí", ha insistit.  

Està previst que Solari segui a la banqueta també en el pròxim duel de Lliga del Reial Madrid, el dissabte 3 de novembre (16.15), a casa contra el Valladolid. El club està treballant per trobar un nou inquilí a la banqueta a partir del següent partit.

ARXIVAT A:
Lopetegui
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut