Julen Lopetegui ha deixat de ser l'entrenador del Reial Madrid (EFE)
Futbol

El Reial Madrid acomiada Julen Lopetegui i Solari es farà càrrec de l'equip

L'etapa del tècnic basc al capdavant del conjunt blanc acaba després de perdre per 5 a 1 contra el Barça i serà substituït de forma interina per Santiago Solari, fins ara entrenador del filial madridista

Actualitzat

La junta directiva del Reial Madrid ha certificat aquesta tarda la destitució de Julen Lopetegui com a entrenador del primer equip blanc. La confiança en Lopetegui s'ha anat perdent de mica en mica i la golejada rebuda al Camp Nou ha estat el cop de gràcia perquè el tècnic basc deixi de tenir defensors al club i hagi estat destituït. Els blancs són ara novens a la classificació, un fet que feia 16 anys que no es veia en aquestes alçades de la temporada.

Julen Lopetegui ha dirigit 13 partits oficials des que es va fer càrrec de la banqueta del Reial Madrid i únicament n'ha guanyat cinc; amb dos empats i sis derrotes. 

De moment, no s'ha anunciat cap recanvi. Tot i que ha sonat amb força els últims dies el nom de l'italià Antonio Conte, hi ha problemes per tancar l'operació. L'entrenador del filial Santiago Solari es farà càrrec de l'equip de manera provisional.

Malgrat la seva imminent destitució, Lopetegui encara havia dirigit aquest matí l'entrenament de l'equip per preparar el partit de Copa de dimecres a Melilla.

ARXIVAT A:
LopeteguiReial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut