Julen Lopetegui, el dia de la seva presentació oficial al costat de Florentino Pérez
Futbol

Lopetegui deixa la banqueta del Reial Madrid després de només quatre mesos i mig al càrrec

Després de deixar la banqueta de la selecció espanyola només dos dies abans del debut al Mundial de Rússia, el tècnic basc ha estat fulminat per Florentino Pérez amb uns números per oblidar: sis victòries en 14 partits

Xavi TorresActualitzat

Julen Lopetegui només ha durat quatre mesos i mig a la banqueta del Reial Madrid. Els seus números són per oblidar: només 6 victòries en 14 partits i, amb ell a la banqueta, el Madrid ha fet el rècord de minuts sense marcar. Florentino Pérez l'ha fulminat i ja ha anunciat el seu recanvi, Santiago Solari.

Un dia es feia la foto amb la selecció espanyola candidata al Campionat del Món de Rússia i l'endemà marxava amb la cua entre les cames, acomiadat per la mateixa Federació. La causa, el seu polèmic fitxatge pel Reial Madrid. Florentino Pérez no va poder contractar Pochettino, Low ni Klopp i va acabar fent la traveta a Espanya just abans de començar el Mundial.

La felicitat, però, va ser efímera. De seguida, dues bufetades. La primera, de Cristiano Ronaldo, que va marxar a la Juventus després de barallar-se amb Florentino Pérez. I la segona, de l'Atlètic de Madrid a la Supercopa d'Europa, el primer títol en joc. El Reial Madrid va començar a notar l'absència del portuguès. Ni Bale ni Benzema van fer un pas endavant i l'equip va perdre l'habitual contundència davant la porteria rival. Sense gol, derrotes a Sevilla, a Moscou, davant l'Alabès i al Bernabéu davant del Llevant. Tot i el suport dels futbolistes, el seu cap, en perill.

Fins ahir. Punt final. La maneta del Barça supera qualsevol límit de paciència. I la novena posició en la classificació, que deixa el Madrid més a prop del descens que del lideratge. Un desastre. Lopetegui al carrer. Això sí. Florentino Pérez, el president que no va fitxar ningú per substituir Ronaldo, segueix en el càrrec sense pressió.

ARXIVAT A:
Lopetegui
Anar al contingut