Julen Lopetegui, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Lopetegui: "Agraeixo al club l'oportunitat que em va brindar"

El tècnic basc, destituït com a entrenador del Reial Madrid, ha agraït l'oportunitat que li va brindar el club i desitja sort a l'equip per al que queda de temporada en un comunicat a l'agència EFE

EFEActualitzat

Julen Lopetegui, destituït aquest dilluns com a entrenador del Reial Madrid, ha afirmat en un missatge a EFE que agraeix l'oportunitat que li va brindar el club i desitja sort a l'equip per al que queda de temporada.

"Després de la decisió adoptada per la junta directiva del Reial Madrid en el dia d'avui, vull agrair al club l'oportunitat que em va brindar", assenyala. Així mateix dona "les gràcies als jugadors pel seu esforç i el seu treball, així com a tots i cadascun dels empleats del club, pel seu bon tracte durant aquest temps". "I, per descomptat, la meva gratitud a l'afició pel seu alè", conclou Lopetegui, que transmet els seus "millors desitjos per al que queda de temporada".

El Reial Madrid va prendre aquest dilluns la decisió de prescindir de Julen Lopetegui com a tècnic després de 137 dies en el càrrec i nomenar l'argentí Santiago Hernán Solari com el seu substitut interí.

En una demolidora nota de premsa, la junta directiva del club "entén que hi ha una gran desproporció entre la qualitat de la plantilla del Reial Madrid, que compta amb vuit jugadors nominats a pròxima Pilota d'Or, una cosa sense precedents en la història del club, i els resultats obtinguts fins a la data".

ARXIVAT A:
Lopetegui
Anar al contingut