Sandro Rosell ha obtingut, segons l'enquesta de TV3 i Catalunya Ràdio, el suport massiu del soci. (Foto: EFE)
Eleccions Barça

Sandro Rosell serà el nou president del Barça, segons l'enquesta de TV3 i Catalunya Ràdio

Sandro Rosell serà el nou president del Barça, segons l'enquesta elaborada per Ipsos per a TV3 i Catalunya Ràdio. Segons aquest sondeig, Rosell hauria obtingut un 62,2% dels vots. El segon seria Agustí Benedito (14,7%), seguit de Marc Ingla (12%) i Jaume Ferrer (9,9%). D'aquesta manera, Rosell manté la gran diferència de suports que ja va demostrar a l'hora de presentar les signatures, mentre que Benedito es confirma com l'alternativa emergent, en detriment dels altres dos candidats.

Actualitzat
L'avanç ofert per TV3 i Catalunya Ràdio ha desfermat l'eufòria en la candidatura de Sandro Rosell. Malgrat que només es tracta d'un sondeig provisional fet a peu d'urna, el candidat no ha pogut evitar que amics i col·laboradors el felicitessin vivament donant per fet que el triomf del principal favorit a la presidència farà bons els pronòstics.

Malgrat tot, el mateix Sandro Rosell com la seva mà dreta, Josep Maria Bartomeu, han volgut demanar prudència recordant que encara queda per fer el recompte total de vots. Bartomeu, a més, ha volgut agrair en declaracions a TV3 la gran participació als comicis ja que, a parer seu, demostra el bon moment que viu el barcelonisme. El qui es postula com a vicepresident esportiu de la junta directiva de Rosell també ha tingut bones paraules per a les penyes i els socis que s'han mobilitzat en aquesta jornada festiva.  

Cruyff divideix el soci

L'enquesta, al marge de conèixer la tendència de vot dels socis, també ha permès saber l'opinió de la gent blaugrana respecte d'algunes de les qüestions d'actualitat per al club. Una d'elles és si s'hauria de renovar l'actual secretari tècnic, Txiki Begiristain. Els socis consultats s'inclinen pel "sí" (56,7%). Una altra pregunta de caràcter esportiu és la que fa referència al possible fitxatge de Cesc Fàbregas: "Pagaria més de 40 milions d'euros pel fitxatge de Cesc?", deia l'enunciat de la pregunta. El soci ha respost de manera clara: "no" (68,2%) per sobre del "sí" (27,9%).

En l'aspecte social, dues qüestions més. La primera és per saber si el soci hauria votat Joan Laporta en cas que l'actual president s'hagués pogut presentar als actuals comicis. El "no" ha tornat a ser majoritari (62,6%) per sobre del "sí" (33,8%).

La qüestió que té més dividit el barcelonisme, segons aquesta enquesta, elaborada sobre un univers de 4.913 participants, és el nomenament de Johan Cruyff com a president d'honor del club: un 48,3% dels socis enquestats hi està d'acord i un 43%, en contra. La resta (8,8%) no s'hi pronuncia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut