Barça

Benedito, Ingla i Ferrer admeten la derrota i feliciten Rosell per la seva victòria

La contundència del triomf de Sandro Rosell que auguren el sondeig a peu d'urna i els primers escrutinis de la nit ha provocat que la resta de candidats a la presidència donessin per feta la seva derrota malgrat que encara no hi ha resultats oficials. Tant Agustí Benedito com Marc Ingla com Jaume Ferrer han coincidit a l'hora de felicitar Rosell i a l'hora de fer una crida a la unitat del barcelonisme per permetre que, com també és desig de Joan Laporta, el club es mantingui per la senda dels èxits viscuts les darreres temporades.

Actualitzat
No ha calgut esperar el recompte oficial perquè tres dels candidats a la presidència del Barça donessin per feta la victòria de Sandro Rosell a les eleccions del club. Les xifres revelades per l'enquesta de TV3 i Catalunya Ràdio i els escrutinis inicials han estat d'una claredat tan solvent que ni Benedito ni Ingla ni Ferrer n'han volgut discutir els resultats. De fet, en les primeres declaracions en diversos mitjans tots tres aspirants s'han limitat a felicitar Rosell i celebrar l'extraordinària jornada electoral viscuda aquest diumenge a Can Barça.

Benedito, content

Malgrat la derrota, Agustí Benedito ha estat un dels homes de la nit. El candidat amb més signatures ha acabat enfilant-se fins a la segona posició, superant dos rivals amb més mitjans i més suport. La satisfacció en la seva candidatura, doncs, era més que evident. Benedito ha admès la victòria "claríssima" de Rosell i després de felicitar-lo ha demanat "calma i tranquil·litat" a l'entorn i la massa social per facilitar els primers dies de Rosell al càrrec. A més, Benedito també ha volgut agrair el suport inesperat que ha rebut per part dels socis culers.

Ingla, resignat

Marc Ingla també s'ha sumat a les felicitacions dirigides a Sandro Rosell per la seva més que probable victòria a les eleccions. El tercer aspirant amb més vots ha volgut destacar que la de Rosell ha estat l'opció majoritària triada pels socis, i en aquest sentit l'exvicepresident també ha subratllat la "bona" feina feta per Rosell els darrers cinc anys. Per Ingla, Rosell ha sabut aprofitar "la inèrcia" de la feina feta des que va marxar de la Junta per guanyar-se el soci. Més enllà d'això, Marc Ingla ha recordat que "és bo que el nou president surti reforçat" de cara al futur imminent del club. Pel que fa al seu paper en aquesta nova etapa, ell ha admès que no pensa exercir pressió sobre els nous mandataris. 

Ferrer, derrotat

La seva ha estat la cara de la desolació. Jaume Ferrer no ha sabut aprofitar el suport explícit de Laporta i l'aura de candidat continuista que l'ha envoltat durant la campanya, i ha acabat com el candidat menys votat de les eleccions. Un cop coneguts els primers resultats, la decepció ha estat total en la candidatura de Ferrer, que no ha pogut amagar el seu disgust pels mals resultats obtinguts. Jaume Ferrer ha felicitat Sandro Rosell i ha admès que el nou president del Barça "té tota la legitimitat per tirar endavant el seu projecte". El delfí forçat de Laporta ha reconegut els resultats i s'ha mostrat disposat a ajudar en el que calgui.

Laporta parlarà dilluns a la tarda

La primera cosa que ha fet Joan Laporta un cop s'han tancat les urnes ha estat visitar tots i cada un dels candidats. L'encara president ha compartit uns instants de felicitació recíproca amb tots ells menys amb Rosell perquè, quan s'ha acostat a l'espai ocupat per la candidatura del president escollit, aquest no hi era. Laporta valorarà dilluns a la tarda els resultats d'aquestes eleccions i aquesta tarda només ha celebrat la festa participativa en la qual s'han convertit els comicis i s'ha mostrat satisfet pels resultats obtinguts sota el seu govern.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut