Futbol

Robert Moreno: "Encara no sé per què no em vol Luis Enrique"

L'exseleccionador espanyol ha llegit un comunicat davant els mitjans de comunicació sense admetre preguntes, en què ha negat que sigui "deslleial", com li va dir Luis Enrique

Actualitzat

Robert Moreno assegura que encara no sap per què Luis Enrique no el vol a l'staff tècnic de la selecció espanyola. L'endemà que l'asturià sortís en roda de premsa explicant per què no el volia, el seu exajudant ha comparegut aquest dijous per donar la seva versió. Moreno ha negat que sigui "deslleial", com ahir li va dir Luis Enrique, i ha afegit que:

"Se'm va atacar de forma personal i se'm va etiquetar amb quelcom injust".

Durant la lectura d'un comunicat, Moreno ha indicat que:

"A ningú se li escapa que, si jo no hagués seguit, Luis Enrique no seria el seleccionador, n'hi hauria un altre".

L'exseleccionador espanyol ha explicat que el 12 de setembre va reunir-se amb l'asturià i que aquest li va dir que no comptava amb ell, però sí amb la resta de l'staff. Segons Moreno, aquí es va quedar en estat de xoc i va estar deu dies destrossat, preguntant-se què havia fet malament perquè Luis Enrique no el volgués.

Abans d'acabar, Moreno ha deixat clar que té ganes de continuar amb la seva carrera com a primer entrenador al més aviat possible.

La lectura del comunicat per part de Robert Moreno ha durat gairebé deu minuts i no ha acceptat cap pregunta dels periodistes assistents. Ha qualificat el moment  de "desagradable" i ha dit que "no és el que hauria volgut".

L'acte ha tingut lloc en un hotel de Barcelona i Moreno ha volgut agrair el nou anys al costat de Luis Enrique com a professional: Barça B, Roma, Celta, Barça primer equip i selecció espanyola.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut