Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer reapareixen a Toronto després de la final a Wimbledon

En el Masters Series de Toronto, Carles Moyà ha passat ronda, mentre que Nicolás Almagro i Feliciano López n'han quedat fora. El torneig de Toronto és el primer que jugarà el mallorquí Rafel Nadal després d'haver perdut la final Wimbledon. El doble campió de Roland Garros intentarà defensar el títol aconseguit l'any passat en el torneig canandenc. El seu gran rival serà el suís Roger Federer, indiscutible número 1 del món.

Actualitzat

Rafael Nadal i Roger Federer entren avui en joc a Toronto. El manacorí s'enfronta amb el xilè Nicolás Massú, i el suís se les haurà amb el francès Paul-Henri Mathieu.

Mentrestant, Carles Moyà ha passat a la segona ronda després de guanyar ahir Gastón Gaudio en dos sets i poc més d'una hora de partit. Moyà va tenir un alt percentatge de primers serveis i va ser molt superior a l'argentí, a qui va superar en gairebé totes les facetes del joc. No van tenir la mateixa sort Nicolás Almagro ni Feliciano López, que ja han quedat fora de concurs. L'eliminació més sorprenent, però, ha estat la de David Nalbandián, número 3 del món. L'argentí va perdre en només 59 minuts, en dos sets, per 6-1 i 6-2, davant l'italià Davide Sanguinetti.

Per la seva banda, també s'està disputant el torneig de Los Angeles en categoria femenina. L'espanyola Virginia Ruano ha superat la primera ronda després de derrotar l'austríaca Sybille Bammer per 6-4 i 6-3. 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut