Celebració de Rafa Nadal en un partit del Masters 1000 de París (EFE)
Celebració de Rafa Nadal en un partit del Masters 1000 de París (EFE)
Tenis

Rafa Nadal i Novak Djokovic demanen canvis en l'organització del Masters de Londres

El tenista manacorí assegura que "de tant en tant s'hauria de canviar de superfície", mentre que el serbi creu que "seria positiu canviar de ciutat"

Pau RodríguezActualitzat

Rafa Nadal ha assegurat aquest dissabte que "de tant en tant s'hauria de canviar la superfície del Masters per beneficiar tots els tenistes". El de Manacor ha explicat que "jugar en una única superfície només beneficia uns quants, perquè arribem d'una temporada on hem estat sobre gespa, terra batuda, pista dura i indoor". Tot i les propostes, Nadal ha afirmat que "accepto que sigui com ara i treballo per aconseguir el millor resultat possible".

El manacorí també ha parlat sobre el seu estat. "Estic content per com he jugat últimament i per com estic acabant la temporada", ha declarat el balear. "Hi ha hagut moments bons i moments dolents, però la solució sempre està en el treball. Tinc il·lusió i confiança que el més complicat ja ho he superat", ha afegit Nadal.

Djokovic vol canvis de seu

Per la seva banda, Novak Djokovic ha demanat un "canvi de ciutat per explotar nous mercats" l'endemà que el president de l'ATP, Chris Kermode, anunciés la prolongació de la vinculació entre el Masters i Londres fins al 2018. Tot i això, el serbi ha assegurat que "és un plaer tornar" a la ciutat britànica, un lloc on "estimen el tenis".

"Un torneig d'aquesta magnitud hauria de canviar de ciutat cada quatre o cinc anys. Aquesta és la millor promoció del tenis i molts llocs voldrien comptar amb els millors tenistes del món", ha afegit Djokovic. En canvi, Nadal ha assegurat que "em sembla fantàstic seguir a Londres. L'O2 és un dels estadis més bonics del circuit i hi ha un ambient increïble".

Murray es lamenta del dopatge

L'escocès Andy Murray ha assegurat que el públic confia "cada cop menys en l'esport" per culpa dels últims escàndols de dopatge i ha reclamat "invertir més diners" per fer més controls i "enxampar els tramposos". El tenista de Glasgow ha reconegut que "aquest any m'han fet més controls que mai però, per ser honestos, hem arribat a un punt en què això no té cap mena d'importància". Murray ha posat l'exemple de Lance Armstrong. "Ell va ser l'atleta més controlat del món... no garanteix res", ha afirmat l'escocès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut