Barça

Què ha de fer el Barça per poder inscriure Messi a LaLiga?

El Barça busca la quadratura del cercle per poder inscriure Messi a LaLiga un cop ha arribat a un acord amb el jugador

Laia TudelActualitzat

La renovació de Leo Messi té una quantitat de serrells considerable. Fa uns dies, Ronald Koeman va ser molt clar:

"Per la part dels jugadors hem de fer un esforç perquè puguem seguir endavant i millorar la nostra plantilla."

Messi ha acceptat rebaixar-se el sou aquest any més de la meitat. I això permet que el Barça hagi de reduir menys la massa salarial. Però per poder inscriure Messi i els fitxatges, el Barça ha de reduir 100 milions de salaris.

Mateu Alemany fa temps que treballa en dues solucions. D'una banda, la sortida de fitxes altes com Griezmann. El francès tornaria a l'Atlètic de Madrid a canvi de Saúl i d'una compensació econòmica.

 

Però amb això no n'hi ha prou: a Griezmann li hauran d'afegir les sortides, encara que siguin cessions, de Pjanic, Umtiti i Coutinho.

L' altra solució passa per la rebaixa dels sous més alts. Laporta a l'assemblea ja va donar a entendre que s'estava treballant en aquesta línia:

"Crec que es van aprofitar d'unes circumstàncies de temporades enrere. Es va produir un augment dels salaris i amortitzacions l'any 2018, i que l'any 2021 superen el 110% dels ingressos total del club. I en les negociacions, els jugadors que tenen els salaris més alts hi estan col·laborant."

Fins ara les propostes, cap de formal, que han presentat a Piqué, Busquets, Alba i Sergi Roberto consistien a reduir a la meitat el salari a canvi d'ampliar més anys el contracte i cobrar cada any més.

Falta un mes perquè el Barça debuti a la Lliga i entre els màxims responsables del club comencen a instal·lar-se els nervis.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut