Barça

Koeman: "Hem d'estar preocupats per Messi"

"Quan no tot està bé cal estar preocupats, però tinc confiança en el president per resoldre el tema", diu el tècnic del Barça

Xavi LemusActualitzat

Ronald Koeman no està del tot tranquil amb el fet de poder comptar amb Leo Messi de cara a la pròxima temporada, tot i dir que confia en la directiva actual del Barça per resoldre el cas. El tècnic blaugrana, que està participant en el torneig de golf solidari de la seva fundació a Sant Esteve Sesrovires, ha expressat les seves sensacions en veu alta: 

"Quan no tot està bé cal estar preocupats, però tinc confiança en el president per solucionar la qüestió. És important per al club i per a la Lliga que es quedi el millor jugador del món (...) Laporta m'ha dit que tranquil, que estan treballant el tema. Tenim confiança de poder comptar amb ell uns anys més."   

El Barça comença la pretemporada aquest dilluns, encara sense els jugadors que han disputat l'Eurocopa i la Copa Amèrica, i Koeman encara no sap del tot amb quins elements podrà comptar. 

"És important saber quins jugadors tindràs. Sabem que hi ha un límit, estem en pretemporada i s'està treballant en aquest tema (...)."

Pel que fa a Antoine Griezmann, Koeman l'ha elogiat però no s'ha mostrat tan contundent amb el francès com amb Messi:  

"Comptaré amb tots els jugadors que tinguem. Si hi ha algun canvi l'haurem d'acceptar, però són decisions que ha de prendre el club. És clar que la prioritat és que Messi es quedi (...) Griezmann és molt important, ha rendit bé i és molt bon jugador." 

També ha donat el seu parer sobre el fet que Pedri jugui els Jocs Olímpics

"Per a un jugador és massa fer dues competicions al màxim nivell a l'estiu Porta una temporada que ho ha jugat gairebé tot i també ha jugat tots els minuts a l'Eurocopa". 

"Per mi uns Jocs Olímpics són més d'atletisme que de futbol"

Per altra banda, ha acceptat que tots s'han d'ajustar el cinturó pel benefici del club:

"Per part del equip, hem de fer un esforç  per tirar endavant i millorar la plantilla".

 

La primera edició de la Koeman Cup es jugarà aquest divendres i dissabte i comptarà amb personalitats de l'entorn blaugrana com Pep Guardiola, Riqui Puig, Bernd Schuster o el vicepresident esportiu del club, Rafa Yuste. La recaptació anirà destinada a l'Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. 
 
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut