Neymar celebra el seu primer gol
Neymar celebra el seu primer gol (Reuters)
Futbol

Primer gol de Neymar amb l'Al-Hilal en un partit amb tensió diplomàtica

Les relacions entre l'Aràbia Saudita i l'Iran van crispar l'enfrontament de la Champions asiàtica

Redacció Esport3Actualitzat

Després de cinc partits amb la samarreta de l'Al-Hilal, Neymar s'ha estrenat com a golejador en un partit marcat per la tensió dins i fora del camp. El brasiler ha marcat el segon gol dels saudites al camp del Nassaji Mazandaran, club de l'Iran, a la Champions asiàtica. L'Al-Hilal ha acabat guanyant per 0 a 3 i és segon del seu grup.

Tensió política

Ha quedat demostrat que la Champions asiàtica està duent al camp moltes tensions polítiques. Les difícils relacions entre l'Iran i l'Aràbia Saudita van quedar paleses en el partit no jugat aquesta setmana entre l'Al-Ittihad de Benzema i el Sepahan. L'equip de Benzema va boicotejar el partit a l'Iran per un bust d'un general antisaudita.

En el cas de l'Al-Hilal de Neymar el partit sí que s'ha disputat. Tot i que amb ambient crispat, com una tangana que ha fet aturar el partit durant deu minuts i ha acabat amb dues expulsions.

Els mateixos jugadors iranians van demanar a la seva afició que calmés els ànims. El porter local va acompanyar al túnel de vestidors l'expulsat de l'Al-Hilal per evitar problemes.

Neymar no s'ho creia

Una altra polèmica prèvia al partit va ser la de la gespa. Dos dies abans de la cita, es van publicar imatges d'operaris col·locant la gespa de l'estadi iranià on s'havia de jugar el partit. 

Neymar va reaccionar al vídeo dient "No és possible", en referència als mètodes emprats i la possible qualitat de la gespa per a un partit de "Champions".

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut