El tenista xixonés aixecava el seu primer títol de Masters 1000, després de remuntar un primer set complicat (REUTERS)
El tenista de Gijón aixecava el seu primer títol de Masters 1000, després de remuntar un primer set complicat (Reuters)
TENIS

Pablo Carreño guanya el seu primer Masters 1000 amb un punt d'escàndol

El tenista espanyol s'imposava en la final de Mont-real a Hubert Hurkacz (3-6, 6-3 i 6-4), després d'aconseguir capgirar el partit

Redacció Esport3Actualitzat

"Per fi he guanyat un Masters 1000 i la sensació és increïble." L'emoció omplia Pablo Carreño després d'aixecar el títol de campió del Master 1000 del Canadà. A Mont-real, el tenista de Gijón ha aixecat el primer trofeu d'aquest tipus de tota la seva carrera i es converteix en el 15è espanyol a fer-ho, després de derrotar Hubert Hurkacz (3-6, 6-3 i 6-4) en la final del torneig quebequès.

El partit arrencava amb dificultats per a Carreño. El polonès Hubert Hurkacz, que ocupa el desè lloc al rànquing ATP, s'enduia el primer set amb certa comoditat. 6-3 i tot de cara per a Hurkacz, que, probablement, creia que ho tenia tot fet. Al segon set, però, Pablo Carreño capgirava el marcador. El que havia començat amb un 3-6, ara es convertia en un 6-3. 1-1 i tot per decidir al tercer set.

A la tercera mànega, Carreño demostrava sentir-se a gust sobre el formigó. Amb un 3-2 a favor, l'actual número 14 del món obria el quart joc amb un punt que, de ben segur, quedarà per a la posteritat en la història del Masters 1000 del Canadà i farà la volta al món.

A partir d'aleshores, el partit es decidia en 20 minuts mal comptats i amb un tercer set en què Carreño s'imposava per 6-4. L'asturià tancava així una gran setmana al Canadà.

"He treballat molt durant tota la meva carrera per viure aquest moment. Ha estat molt complicat, però he signat una gran setmana. He jugat a un alt nivell i he estat positiu en tot moment. Em sento molt feliç per aquesta victòria."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut