La petita de les Williams sortia ovacionada del Masters 1000 del Canadà (REUTERS)
La petita de les Williams sortia ovacionada del Masters 1000 del Canadà (REUTERS)
TENIS

Serena Williams s'acomiada emocionada de Toronto

La nord-americana, que podria dir adeu al tenis professional després del US Open, ha caigut 6-2 i 6-4 davant la suïssa Bencic

Redacció Esport3Actualitzat

Serena Williams ja es troba al temps de descompte, abans de dir adeu al tenis professional. La nord-americana, que ja ha expressat la seva voluntat de penjar la raqueta aviat --probablement, després del US Open-- per dedicar-se a "altres coses importants", ha tancat entre llàgrimes el seu pas pel Masters 1000 del Canadà. La petita de les Williams ha caigut 6-2 i 6-4 davant la suïssa Belinda Bencic, actual número 12 del món, en un partit on ha patit per fer front a la seva rival.

En acabar el partit, el públic ha regalat una forta ovació a Serena Williams, que continua acomiadant-se dels diferents tornejos on és present. Ja ho va fer a Wimbledon i ara també a Toronto. La pròxima parada de Williams serà el Masters de Cincinnati, la prèvia del US Open per a la nord-americana.

Bencic s'enfrontarà a Muguruza

Després de vèncer Serena Williams, Belinda Bencic es veurà les cares ara amb Garbiñe Muguruza. La suïssa i la hispanoveneçolana, dotzena i vuitena del món respectivament, s'enfrontaran a la tercera ronda d'aquest Masters 1000 del Canadà. Muguruza s'ha retrobat amb la victòria a Toronto, després d'uns mesos convulsos, en derrotar Kaia Kanepi per un doble 6-4.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut