Alfredo Ortuño, nou fitxatge del Girona. (Foto: www.lahoyalorcacf.com)

Ortuño, primer reforç d'hivern per al Girona

El Girona ha fet oficial la primera incorporació del mercat d'hivern. És el davanter de 22 anys Alfredo Ortuño, que jugarà cedit a Montilivi fins a final de temporada. Ortuño militava al líder del grup IV de Segona B, La Hoya Lorca, amb el qual havia fet 10 gols.

Actualitzat

El Girona s'ha començat a moure en el mercat d'hivern. El club ha fet oficial la cessió fins a final de temporada del davanter de 22 anys Alfredo Ortuño. L'operació, a tres bandes, s'ha tancat aquest divendres. El Granada ha fitxat Ortuño del La Hoya Lorca, de Segona B, i tot seguit n'ha acordat la cessió al conjunt gironí. Ortuño estava sent una de les revelacions de la categoria de bronze del futbol estatal, ja que ha aconseguit 10 gols en el primer tram del campionat.

El davanter es va formar al Ieclà, equip de la seva localitat natal, i després es va incorporar a les categories inferiors de l'Albacete. Amb els manxecs va arribar a debutar a Segona, i després va passar pels filials del Getafe i el Llevant. Aquesta temporada estava sent un dels jugadors més destacats del líder del grup IV de Segona B.

Amb la incorporació d'Ortuño, el Girona resol un dels seus problemes aquesta temporada, la falta d'un davanter de referència. Les lesions de Chando han condicionat l'equip fins al punt que Felipe Sanchón, que estarà un mes de baixa, ha hagut d'assumir bona part de la responsabilitat ofensiva de dels gironins. Javi López el tindrà a les seves ordres després del partit d'aquest dissabte contra l'Alabès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut