Riqui Puig, camí de Los Angeles
Riqui Puig, camí de Los Angeles
barça

Oficial: Riqui Puig, traspassat a Los Angeles Galaxy amb un dret de recompra

El Barça també es reserva un 50% d'una futura venda, la mateixa fórmula que en l'operació de Mingueza al Celta

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial aquest dimecres al vespre el traspàs de Riqui Puig al Los Angeles Galaxy. El migcampista signa un contracte de tres anys més el que resta d'aquesta temporada, tenint en compte que l'MLS acaba a finals d'octubre. El club barcelonista s'ha reservat un acord que inclou un dret de recompra del jugador i un 50% d'una futura venda, la mateixa fórmula que en l'operació de Mingueza al Celta.

El de Matadepera, que mai ha acabat de ser una peça vàlida per a cap dels cinc entrenadors que ha tingut al primer equip (Valverde, Setién, Koeman, Sergi i, finalment, Xavi), deixa el club on va arribar el 2013, procedent del Jàbac Terrassa com a cadet.

El seu nou club, la franquícia californiana on destaquen els davanters Chicharito Hernández, mexicà, i Douglas Costa, brasiler, li ha donat la benvinguda:

57 partits i dos gols 

Part de la primera plantilla a tots els efectes des de la temporada 2020-21, el migcampista de 22 anys ha disputat 57 partits i ha fet dos gols en enfrontaments oficials. A més, el Barça s'acomiada recordant que el seu palmarès de blaugrana compta amb dues copes: la Copa del Rei 2021 i la Lliga 2018-19. 

Anar al contingut