L'àrbitre De Burgos Bengoetxea demanant calma als jugadors i al tècnic del Reial Madrid (Reuters)
L'àrbitre De Burgos Bengoetxea demanant calma als jugadors i al tècnic del Reial Madrid (Reuters)
Futbol

Comunicat del Reial Madrid acusant Rubiales de "passivitat" per aturar els comportaments racistes

El club blanc, a més d'agrair les mostres de suport cap a Vinícius, ha apuntat directament al president de la Federació Espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

La bola es continua fent grossa en l'afer Vinícius. El Reial Madrid ha emès un segon comunicat després de les declaracions de Luis Rubiales. El club blanc ha responsabilitzat el president de la Federació Espanyola de la tebior amb la qual s'aplica el protocol contra el racisme.

"...sent com és el màxim responsable del futbol espanyol i de l'estament arbitral, ha permès que no s'hagi actuat de manera contundent, segons els protocols de la FIFA, per evitar la situació a la que s'ha arribat. La imatge del nostre futbol està greument tocada i deteriorada als ulls de tot el món."

 

 

Segons el club blanc, la poca contundència de l'ens federatiu ha condicionat l'actitud dels àrbitres quan es troben en situacions de racisme: 

"Amb la seva passivitat s'ha contribuït al desemparament i a la indefensió del nostre jugador Vinícius. Els àrbitres, lluny d'actuar amb fermesa i aplicar els protocols reglamentaris, han escollit en la majoria dels casos inhibir-se i evitar de prendre les decisions que els corresponien."

Florentino diu prou

El president del Madrid també ha carregat contra l'estament arbitral pel cas Vinícius:

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut