Neymar, en un partit amistòs amb Brasil aquesta setmana passada (Reuters)
Neymar, en un partit amistòs amb Brasil aquesta setmana (Reuters)
Barça

Neymar haurà de declarar com a testimoni en el judici contra Bartomeu, Rosell i el Barça per frau fiscal en el seu fitxatge

Neymar haurà de declarar com a testimoni en el cas per frau fiscal contra l'actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu, l'anterior, Sandro Rosell, i el mateix club, segons ha informat la Cadena SER

Actualitzat

Segons informa la Cadena SER en una nova filtració de divendres, en el marc del cas del fitxatge de Neymar pel F. C. Barcelona la fiscalia demanarà que el davanter brasiler declari davant el jutge de l'Audìència Nacional com a testimoni. La SER no dubta que la petició serà acceptada.

La declaració del futbolista, motivada pel fet que va firmar nou dels tretze contractes en què el club suposadament va fraccionar l'operació, s'inclouria com a prova d'un procediment penal en què s'acusa de frau fiscal el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el seu antecessor, Sandro Rosell, i el mateix club. El judici es podria celebrar a la tardor i duraria una setmana.

La Fiscalia de l'Audiència Nacional demana una pena de 2 anys i 3 mesos de presó per a l'actual president del F. C. Barcelona i de 7 anys i mig per Sandro Rosell, acusat, a més de frau fiscal, d'administració deslleial. La Fiscalia considera el club responsable de tres delictes fiscals. Entre multes i responsabilitats civils, es demana per als tres imputats un total de 62,6 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut