Sandro Rosell dóna la mà a Neymar
Sandro Rosell dóna la mà a Neymar
Barça

DIS veu indicis de frau en el fitxatge de Neymar pel Barça i reclama 22 milions d'euros

El fons brasiler d'inversions, que era propietari del 40% dels drets esportius del futbolista, denuncia que hi ha una sèrie de contractes deliberadament simulats entre les parts per ocultar el valor real del negoci

Actualitzat

El fons brasiler d'inversions DIS, que era propietari del 40% dels drets esportius de Neymar abans del seu fitxatge pel F. C. Barcelona, veu "forts indicis" de frau en la negociació entre el Santos, el seu anterior club, i l'equip blaugrana, segons ha informat aquest dijous la premsa local de Sao Paulo.

Un document enviat per DIS al Santos, al Barcelona i als representants del jugador el passat 28 de març apunta, segons el fons, a certes irregularitats en la transferència com "simulació de contractes" i que l'empresa N&N, del pare de Neymar, és una companyia "pantalla", cita el diari "Folha de Sao Paulo".

"Hi ha un fort conjunt d'indicis i documents que indiquen, de forma clara, que hi va haver una sèrie de contractes deliberadament simulats entre les parts amb l'objectiu de defraudar els drets econòmics de titularitat de DIS", ha declarat al diari l'advocat Paulo Magalhaes Nasser, soci del bufet Miguel Neto, que representa el fons.

DIS reclama 22 milions d'euros (uns 27,8 milions de dòlars) en concepte d'un primer contracte de preferència al Barça firmat el 2011 amb el futbolista i altres addicionals en concepte de participació publicitària i similars, qualificats per DIS com a "beneficis injustificats".

D'acord amb el mateix diari, DIS ha posat de termini fins al 30 d'abril perquè el Santos, el Barcelona i els representants del jugador "aclareixin" la negociació, a més d'anunciar que demanarà el pagament d'aquesta quantitat per la via judicial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut